اتحادیه صادرکنندگان شیرینی‌جات سنتی ایران تشکیل می شود / ارتقای سهم سوهان در سبد صادرات کشور

22

مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران از برگزاری نشست میز توسعه صادرات سوهان بصورت ویدئو کنفرانس توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم خبر داد و هدف از این جلسه را بررسی موانع و مشکلات و ارتقای سهم این محصول در سبد صادرات کشور عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد به نقل از  روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، محمود بازاری با اعلام این خبر اظهار داشت: نخستین نشست بررسی مسایل و مشکلات صادرات سوهان با هدف ارتقای سهم این محصول در سبد صادرات کشور با حضور نمایندگان سازمان‌های صمت استان‌های قم، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، یزد، آذربایجان شرقی و کرمان و مسوولان بخش‌های دولتی و خصوصی قم برگزار شد.

وی افزود: در این نشست موضوعاتی از جمله مشکلات مربوط به اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری، تامین مواد اولیه، نقدینگی و سرمایه در گردش بنگاه‌های صادراتی، ایجاد شهرک‌های تخصصی سوهان و گز و دیگر شیرینی‌جات سنتی در استان‌ها، ثبت برند جغرافیایی و جمعی شیرینی‌جات سنتی استان‌ها، ایجاد شرکت مدیریت صادرات شیرینی‌جات سنتی با مشارکت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، معطلی طولانی‌مدت کالاهای صادراتی در گمرکات مرزی با عنایت به فسادپذیری آنها و صدور ویزای تجاری از سوی سفارتخانه‌های کشورهای هدف برای صادرکنندگان این حوزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان پیشنهاد شد با هماهنگی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، تشکیل اتحادیه صادرکنندگان شیرینی‌جات سنتی ایران توسط تشکل‌های ذی‌ربط پیگیری شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.