رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه «طرح پویش» نماد همکاری موفق صنعت و دانشگاه است، گفت: این طرح نشان داد با طراحی پلتفرم مناسب میتوان محدودیتها را برطرف و حلقه واسطی میان دانشگاه و صنعت ایجاد کرد.
به گزارش پایگاه خبری -تحلیلی شاخص اقتصاد به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مسعود گلشیرازی در جشنواره طرح پویش، ضمن قدردانی و تشکر از مسئولان دانشگاه آزاد و اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی، با تاکید بر این که طرح پویش باید به یک مدل موفق در کشور تبدیل شود، تصریح کرد: طرح پویش، نماد همکاری موفق صنعت و دانشگاه است.
وی با تأکید بر این نکته که سختترین مرحله این مسیر، گام اول بوده که آن هم به خوبی طی شده است، به آسیبشناسی این فرآیند پرداخت و افزود: اعتماد سخت اهالی صنعت و دانشجویان، عدم اطلاع و عدم فرهنگسازی در جامعه، از جمله چالشهای این مسیر است و باید با تمرکز بیشتر بر روی این مسائل و بالا بردن سطح دانش جامعه، همراهی هرچه بیشتر آنها را داشته باشیم.
گلشیرازی ضمن تبریک هفته پژوهش اظهار داشت: اعضای هیأت علمی و پژوهشگران با علم و دانش، عمر خود را در راه استفاده بهینه از علم و در راستای سعادت بشریت صرف میکنند که این از خود گذشتگی، قابل ستایش است و قطعاً اگر راههای سعادت بشریت از علم شروع شود و با همراهی عقل و جوهره عشق ادامه یابد، این راه به رحمت الهی و همراهی خلق منتج میشود.
در پایان این مراسم که با هدف تجلیل از دانشگاهها، دانشجویان و صنایع برگزیده برگزار شد، با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و مدیرکل اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان، از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان به دلیل راهاندازی و حمایت از طرح پویش با اهدای لوح یادبودی قدردانی شد.
بر اساس این گزارش، جشنواره طرح پویش با هدف تجلیل از دانشگاهها، دانشجویان و صنایع برگزیده، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد. در طرح پویش، دانشجویان با هدف آموزش مهارتهای عملی در محیط کارگاهی در قالب نیروی کار یا کارآموز در مراکز صنعتی مشغول به کار میشوند، در این طرح که با مشارکت ۴۰ شرکت و همکاری مؤثر دانشگاههای استان اجرا شد، در صورت رضایت واحد صنعتی، دانشجویان جذب صنعت میشوند.