مدیرعامل شرکت رادمان پلاست آپادانا گفت: خوشبختانه ما در دوره شیوع ویروس کرونا نه تنها تعدیل نیرو نداشته ایم؛ بلکه ۲۵ درصد هم افزایش نیرو داشته ایم و اگر سهمیه مواد اولیه ما را افزایش دهند، تا ۵۰ درصد دیگر هم ظرفیت افزایش نیرو داریم.
سیامک حسنی اردکانی در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری- تحلیلی شاخص اقتصاد، درخصوص تعداد کارکنان شرکت رادمان پلاست آپادانا گفت: ما ۱۰۶ نفر پرسنل ثابت با میانگین سنی ۲۶ سال داریم و با دستگاه های جدیدی که در اوایل سال ۹۸ خریداری کرده ایم، می توانیم تا ۵۰ درصد دیگر هم کارکنان جدید استخدام کنیم؛ به شرط آنکه سهمیه مواد اولیه ما را افزایش دهند.
وی درخصوص صادرات محصولات شرکت افزود: صادرکنندگان از سال ۱۳۹۴ تاکنون محصولات ما را به کشورهای عراق، افغانستان، گرجستان و سوریه صادر کرده اند.
وی با بیان اینکه بزرگترین چالش و مانع کنونی ما کاهش سهمیه مواد اولیه ماست، تصریح کرد: صمت براساس فروش های ابرازی ما به دارایی، سهمیه ما را کم کرده و درحال حاضر هم با وجود افزایش تولید، همچنان سهمیه شرکت را افزایش نداده است و ما ناگزیریم مواد را از بازار آزاد تهیه کنیم.
حسنی اردکانی تفاوت قیمت هر کیلوگرم مواد اولیه را ۴ هزار تومان عنوان کرد و افزود: بدیهی است فشار این افزایش قیمت بر دوش مشتریان وارد می شود.
مدیرعامل شرکت رادمان پلاست آپادانا درباره آغاز فعالیت این شرکت توضیح داد: این شرکت در سال ۱۳۹۰ فعالیت تولیدی خود را همگام با تکنولوژی روز دنیا و با توانایی تولید مخازن پلی اتیلن به دو شکل افقی در ابعاد ۱۰۰ تا ۱۰هزار لیتری و عمودی در ابعاد ۱۰۰ تا ۲۰هزار لیتری و مخازن زیرپله، انبساط، قیفی، مکعبی، کروی، بیضی، اسلیم لاین، پشت نیسانی، سمپاش و سپتیک تانک با مقاطع تک لایه، دولایه و سه لایه ضد جلبک، چهار لایه و چهارلایه فوم دار برای ذخیره آب بهداشتی و نگهداری و حمل مواد سوختی، اسیدی، شیمیایی و مخازن آتشنشانی و انواع وان در ابعاد ۲۰ تا ۴ هزار لیتری شروع کرد.
این فعال اقتصادی تصریح کرد: بعضی از تولیدکنندگان با این که گرید مواد ما را ندارند، هر ماه ۲۰۰ تن سهمیه دریافت می کنند و به قیمت آزاد می فروشند. متاسفانه معاون صمت نیز اطلاعاتی از مواد ندارد تا با توجه به نوع ماده مصرفی تولیدکنندگان به آنها سهمیه اختصاص دهد و دلال جماعت را کنار بزند.
وی افزود: برخی شرکت ها صوری هستند؛ نه کارگری دارند، نه به دارایی مالیات می پردازند و نه در بیمه پرونده دارند؛ با این حال سهمیه دریافت می کنند و آزاد می فروشند.
حسنی اردکانی درخصوص روند پیش گرفته صمت اظهار کرد: این رویه بسیار خوب و شایسته است؛ اما ملاک آنها باید از روز اعلام باشد و گذشته را ملاک قرار ندهند. در ابتدای سال گذشته ما دوخط اضافه کرده ایم و ۵۰۰ تن مواد نیاز داریم تا دستگاه های جدید با دست کم ۵۰ نفر نیروی جدید شروع به کار کنند؛ اما هیچ موادی به ما اختصاص نداده اند و دستگاه ها دوسال است که بیکار و معطل مانده است. تابستان امسال تولید ما ۵۰۰ تن در ماه بوده؛ اما ۱۴۰ تن به ما اختصاص داده اند.
وی افزود: این واحد با پشتوانه پنج سال تحقیق درزمینه شناسایی نیازهای مشتری و بازارهای هدف اقدام به فعالیت نموده است. در سال ۱۳۹۳ این شرکت موفق به اخذ پروانه استاندارد از سازمان ملی استاندارد به شماره ص ۶۳۴۷۸۳۸۹۴ شده و توانسته است با راه اندازی واحد کنترل کیفیت و تجهیز آزمایشگاه، گامی مهم در راستای ارتقای کیفیت محصولات بردارد و در ادامه در سال ۱۳۹۷ موفق شده است پروانه ساخت محصولات خود را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کند تا بتواند اطمینان مشتری را از سلامت محصول جلب نماید. پس از آن در سال ۱۳۹۸ این شرکت موفق شد گواهی تایید فنی را از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به شماره ۹۴۱۷-۲۵-۹۸ دریافت کند. در حال حاضر ظرفیت تولید این واحد نزدیک به ۳۰ تن در روز است.