عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه اصفهان در وبینار «جهش تولید، فرصت ها و تهدیدها» با بیان این که در ایران ۱۴ میلیون دانشآموخته دانشگاهی داریم و ۳۶ میلیون نفر جوان ما در پنجره جمعیتی هستند، گفت: تفکر ژن برتر انگیزه جوانان مستعد را برای ورود به اقتصاد سلب می کند.
به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد به نقل از خبرگزاری علم و فناوری از اصفهان، محمدرضا حیدری در این وبینار که به همت کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر و با همکاری بسیج اساتید استان اصفهان برگزار شد، اصلی ترین عوامل در جهش تولید را عامل فکری و اعتقادی و عامل تهدید کننده تولید را عامل ذهنی دانست.
عضو شورای عالی بسیج اساتید استان، اظهار کرد: متاسفانه تفکری که در پاره ای موارد در کشور شاهد آن هستیم، این است که باید سرمایه و تکنولوژی از غرب بیاید تا موجب اصلاح وضع معیشتی مردم شود.
حیدری، به مذاکرات هستهای و مباحثی از کتاب هنر تحریم درباره مذاکرات هستهای اشاره کرد و گفت: مذاکره کنندگان حواسشان نبود که اقتصاد ایران مشکلاتی دارد که این مشکلات را مذاکرات حل نمی کند.
عضو شورای عالی بسیج اساتید استان اصفهان به سیاستهای اقتصادی که مقام معظم رهبری فرموده اند اشاره کرد و گفت: اگر این سیاست ها درست اجرا شده بود، به یک تحول و یک انقلاب اقتصادی در جامعه منجر می شد، ولی متاسفانه به علت عدم اجرای درست سیاست های اقتصادی و به علت خصوصی سازی غلط و صوری، این نتیجه حاصل نشد.
وی در خصوص موانع رشد تولید در کشور، اظهار کرد: تفکر ژن برتر در برخی مدیران وجود دارد که موجب تئوریزه شدن فساد، امضا فروشی، ساحل فروشی، جنگل فروشی و خلاصه ورود فساد به اقتصاد شده است که انگیزه را از جوانان مستعد برای ورود به اقتصاد سلب کرده است.
عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه اصفهان، با بیان این که اقتصاد ما در آستانه یک جهش بزرگ است، گفت: اگر موانع ذهنی برداشته شود ظرفیت نظام و ظرفیت مکتب اهل بیت بزرگترین تحولات را در جامعه ما رقم خواهد زد؛ امروز ورود قوه قضاییه و شروع مجلس انقلابی، آغازگر انبوهی از پروژههای کوچک و بزرگ شده است که امیدواریم با آغاز به کار یک دولت جوان و انقلابی، شاهد جهش تولید در کشور باشیم.