فاز نخست بزرگترین پروژه نمایشگاهی ایران با سرمایه گذاری مشترک اتاق بازرگانی و شهرداری اصفهان عصر چهارشنبه در محل “روشن دشت” با حضور استاندار اصفهان و دیگر مسئولان استان رونمائی و بهره برداری شد.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی شاخص اقتصادی، استاندار اصفهان در این آیین که با رعایت پروتکل های بهداشتی و همزمان به صورت مجازی برگزار شد، این نمایشگاه را ظرفیتی برای ارتباط با کشورهای خارجی دانست و به دست اندرکاران توصیه کرد تا از ظرفیتهای صادراتی این نمایشگاه برای ارتباط با دیگر کشورها استفاده کنند.
عباس رضایی تصریح کرد: رونمایی از نمایشگاه بین المللی اصفهان نشان از همدلی و هماهنگی مسئولان و دست اندرکاران این پروژه عظیم دارد. ضمن آنکه با اجرای آن باید اصفهان را همچون گذشته به نگین انگشتری ایران تبدیل و از ظرفیتهای اقتصادی آن بنحو احسن استفاده کرد.
رونمایی از نمایشگاه اتفاق مهمی در چرخه اقتصاد ملی به وجود می آورد
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی اصفهان گفت: رونمایی از نمایشگاه بین المللی اصفهان، اتفاق مهمی در چرخه اقتصاد ملی به وجود خواهد آورد.
مسعود گلشیرازی تصریح کرد: با هم افزایی و تکیه بر داشتهها میتوان به اقتصاد ملی رونق بخشید.
وی در ادامه گفت: اقتصاد دانامحور با مهیا کردن ابزار و ملزومات فراهم میشود و شهرهای نمایشگاهی یکی از نشانههای چرخه اقتصاد هستند.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان تاکید کرد: سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی در این نمایشگاه بستررا برای افاقات بعدی مهیا کرد و امیدواریم دست فعالان اقتصادی مبانی گام دوم اقتصاد مقاومتی را در این بخش مهیا کند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان نیز گفت: در طراحی نمایشگاه از تکنولوژی روز استفاده شده و این پیوندی با گذشته هنری اصفهان است.
علی یارمحمدیان اظهارکرد: پس از سه سال تلاش بی وقفه، نمایشگاهی بین المللی که زیباترین نمایشگاه در ایران است را به مردم تقدیم میکنیم و امیدوارم با رفع موانع کسب و کار این نمایشگاه دریچهای برای رونق اقتصاد و تجارت باشد.
به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصادی، مرحله نخست پروژه نمایشگاه بین المللی اصفهان با ۹۶ درصد سرمایه گذاری مشترک شهرداری و اتاق بازرگانی اصفهان و منطبق با استانداردهای نمایشگاههای مونیخ، دوبی و کیش طراحی و ساخته شده است.
نمایشگاه بین المللی اصفهان شامل؛ یک سالن پیوسته با قابلیت تفکیک به سه سالن پنج هزار متری پیوسته طراحی و ساخته شده و فضاهایی مانند ساختمان رجیستری، پاویون مذاکرات بینالمللی، سالن گردهماییها و نشستهای خبری، سالنهای مذاکره، مجموعه رستوران و کافیشاپ، پارکینگ متمرکز، فضای باز برگزاری نمایشگاه و… را در خود جای داده است.
این مجموعه نخستین شهرک نمایشگاهی کشور به شمار میرود.
مساحت زمین این پروژه ۴۷ هکتار و مساحت محدوده طرح توسعه نهایی ۱۵۰ هکتار تغییر کاربری در کارگروه امور تخصصی زیربنایی استان طراحی شده است.
فاز اول این نمایشگاه شامل؛ فضاهای سالن نمایشگاه (سالن اصلی ۱۵ هزار مترمربع ساختمان رجیسترینگ به مساحت تقریبی زیربنایی سه هزار متر مربع، ساختمان اداری، خدماتی پشتیبانی به مساحت حدو ۹ هزار مترمربع، فضاهای نمایشگاهی روباز، پارکینگ روباز، ساختمان تاسیسات مکانیکی، فضای سبز، تونلهای تاسیساتی آدمرو، فضاهای سوارهرو و پیادهرو، رستوران، کافیشاپ، سرویسهای بهداشتی محوطه، ساختمان الکتریکال، مخزن آب آشامیدنی و آتشنشانی، مخزن آب خاکستری فضای سبز و پلهای عابر پیاده طرفین سالن اصلی است.
سالن اصلی این نمایشگاه، شامل، یک سالن نمایشگاهی است که قابلیت برگزاری سه نمایشگاه پنج هزار مترمربعی به صورت مجزا را دارد.
همچنین ۳۲ هزار مترمربع فضای باز نمایشگاهی نیز در اطراف سالن امیرکبیر با نصب پایه های روشنایی و با قابلیت های خاص پیش بینی شده است. معماری ایرانی – اسلامی عهد صفویه از ویژگی های منحصر به فرد به کار برده شده در سالن نمایشگاهی و ساختمان های پیرامون است.
این پروژه حاصل سرمایه گذاری دو سهامدار بزرگ شهرداری و اتاق بازرگانی اصفهان است که عملیات اجرای آن از سال ۹۴ آغاز شد که با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی و ۲۵۰ میلیارد ریال بدهی متوقف شده بود.
بر اساس هدف گذاریهای انجام شده، فاز دوم نمایشگاه بینالمللی بزرگ اصفهان تا سال ۱۴۰۱ به پایان می رسد.