سایت جامع اشتغال و کارآفرینی با هدف ایجاد بانک جامع اشتغال راه اندازی شد

رییس کمیته سمن ها و صنایع خلاق کمیسیون مسوولیت های اجتماعی و تشکلهای اتاق بازرگانی اصفهان از راه اندازی سایت جامع اشتغال و کارآفرینی خبرداد و گفت: یکی از اهداف راه اندازی سایت karaweb.ir شناسایی  زنان سرپرست خانوار و مهارت آموزی به آنها است .

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد و به نقل از  روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، علی فضیلتی در کمیته سمن‌ها و صنایع خلاق ذیل کمیسیون مسئولیت های اجتماعی و تشکل‌های اتاق بازرگانی اصفهان  ضمن اشاره به ضرورت ایجاد شبکه مهارت آموزی، اشتغال و کارآفرینی دستگاه‌ها و مووسسات خیریه و مردم نهاد استان اصفهان برای زنان سرپرست خانواده و خود سرپرست، افزود: طبق آخرین آمار مربوط به سال ۹۵، حدود ۳ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور وجود داشته که این آمار در استان اصفهان ۶۷ هزار نفر بوده و پیش بینی می شود که این آمار در سال جاری به ۸۰ هزار نفر افزایش یافته باشد.

وی با بیان اینکه متاسفانه برنامه‌های خاص یا منظم و حلقه پیوسته‌ای برای خودکفایی و یا مهارت آموزی و درآمدزایی زنان سرپرست خانواده  به شکل جامعی دیده نشده است، افزود: با وجود این، پرداختن به اشتغال این افراد از اهمیت زیادی برخوردار است.

رییس کمیته سمن‌ها و صنایع خلاق، هم‌افزایی، همکاری و شناخت پتانسیل‌های موجود در سمن ها، خیریه‌ها و ارگان‌های دولتی را در رسیدگی هرچه بهتر به زنان سرپرست خانواده مهم دانست.

وی شناسایی، تحقیق و انتخاب، آمادگی، رغبت سنجی و استعدادیابی، راهنمایی و مشاوره، مهارت آموزی، تجهیز و پشتیبانی و کمک به بهره برداری و ساختارسازی را به عنوان فرایند برنامه اشتغال پایدار برای زنان سرپرست خانوار معرفی و عنوان کرد: مقرر شده این فرایند در خور و بیابانک، سمیرم، گلپایگان، داران،  بویین و میاندشت، نایین و بادرود عملیاتی شود.

فضیلتی اولین حلقه مفقوده و کار زمین مانده در زمینه اشتغال بانوان سرپرست خانواده را شناسایی این افراد دانست.

فرشته معمارمقدم، معاون مشارکت های بهزیستی اصفهان نیز آماده سازی شغلی، معرفی به واحدهای کاریابی، بیمه و تسهیلات اشتغال به‌صورت وام قرض الحسنه را از جمله اقدامات بهزیستی عنوان و تصریح کرد: بهزیستی برای به حداقل رساندن مشکلات زنان سرپرست خانوار، خدمات حمایتی، آموزشی و روانشناختی به افراد تحت پوشش ارایه می‌دهد.

در ادامه سید اسماعیل رضوی دینانی، کارشناس تعالی سازمانی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان نیاز‌سنجی آموزشی را حلقه مفقوده آموزش‌های مهارتی دانست و گفت: از راه‌های گوناگون از جمله قطب بندی و تخصصی کردن آموزش‌ها در مناطق می‌توان نیازسنجی نمود.

وی ضمن تاکید بر استفاده از پتانسیل‌های بخش خصوصی در حوزه مهارت افزایی زنان سرپرست خانوار گفت: با استفاده از ظرفیت های این بخش می‌توان در نیازسنجی، شناسایی و فرهنگ‌سازی در این زمینه اقدام کرد.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=20403

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها