مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در مجمع عمومی سالیانه، تامین مواد اولیه را بزرگترین چالش پیش روی این شرکت دانست.
به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد حمیدرضا عظیمیان با اشاره به بهای تمام شده تولید فولاد در سال ۹۸ افزود: ۵۷ درصد و بیشترین هزینهها، برای بخش مواد مستقیم مصرفی بوده است و ۳۴ درصد برای بخش سربار ساخت و ۹ درصد نیز صرف پرداخت دستمزدها شده است.
وی به برنامههای توسعه ای این مجموعه اشاره کرد و گفت: احداث خط تولید نورد گرم ۲ مبارکه، مهمترین پروژه مطرح در شرکت است که با هدف تکمیل سبد فولاد مبارکه در محصولات و سودآوری مصرفکننده مطرح می باشد که با این طرح خام فروشی در شرکت تمام شده و با سود بسیار بالا و طی ۲.۵ سال، همه هزینههایش برگشت می شود.
عظیمیان افزود: کنسانترهسازی شرکت فولاد سنگان خراسان طرح دیگری است که فاز اول آن خردادماه به صورت ویدیو کنفرانس با حضور رییس جمهوری انجام شد، که فاز دوم آن در ماهجاری انجام خواهد شد. ظرفیت این طرح سالانه ۵ میلیون تن است. متاسفانه با شیوع ویروس کرونا کار این پروژه با کمی مشکل مواجه شد. با این حال با وجود نبودن کارشناسان خارجی، تمام مجموعه برای پیشرفت دست به دست هم دادند چراکه این پروژه نقش مهمی در تولید مواد اولیه برای فولاد مبارکه دارد.
وی تاکید کرد: فعالیت اجرایی پروژه فولادسازی و ریختهگری تختال شرکت فولاد سفید دشت چهارمحال و بختیاری با سرمایهگذاری و حمایت شرکت فولاد مبارکه با هدف تولید ۸۰۰ هزار تن تختال، از سال ۹۵ آغاز شده و تا پایان سال ۹۸، بیش از ۸۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که از ۱۰.۲ به ۱۱میلیون تن در سال ۹۹ خواهد رسید که اگر این پروژه انجام شود به تامین مواد اولیه فولاد مبارکه بسیار کمک خواهد کرد.
مدیرعامل فولاد مبارکه در خاتمه گفت: پروژه تولید الکترود گرافیتی شرکت نوین الکترود اردکان برای اولین بار درکشور با هدف تولید الکترود گرافیتی، انجام میشود و در فاز نخست که شامل سالن ماشینکاری است، تا پایان سال ۹۸ بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. ظرفیت تولید این طرح، سالانه ۳۰هزارتن است که قابلیت توسعه به ۴۵ هزار تن را نیز دارد. البته کرونا در این پروژه هم تاثیرگذار بوده که تلاش میشود با ظرفیتهای داخلی کشور، کار را پیش ببریم.