رئیس هیات عامل ایمیدرو مطرح کرد:افزایش سرمایه یک میلیارد دلاری مس و مبارکه

 رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: دو شرکت صنایع مس و فولاد مبارکه طی یکماه گذشته افزایش سرمایه بیش از یک میلیارد دلاری داشتند که این کار با هدف تامین مالی اجرای طرح‌های توسعه‌ای این دو شرکت انجام شد که فولاد مبارکه از همین الان باید به فکر افزایش سرمایه بعدی باشد.

خداد غریب پور در همایش چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران گفت: سال آینده هم چادرملو و گل گهر افزایش سرمایه خواهند داد.

وی ادامه داد: سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها را باید صرف سرمایه‌گذاری‌های جدید و توسعه کنیم و این سیاست را بطور جدی دنبال می‌کنیم.

غریب پور تصریح کرد: در اکتشافات انجام شده طی چند سال اخیر در منطقه ایران مرکزی ذخایر معدنی بسیار خوبی کشف شده است.

وی ادامه داد: در شرایطی که تحریم‌ها صادرات بخش معدن و صنایع معدنی را هدف قرار داده است، تمام سیاست‌های داخلی باید در جهت تسهیل صادرات باشد.

لزوم تجدید نظر در اهداف ۱۴۰۴ صنعت فولاد

محمد ابکا رییس هیات مدیره شرکت مهندسی بین‌المللی فولاد تکنیک نیز گفت: در سال قبل ظرفیت تولید، تولید واقعی و صادرات فولاد خام به ترتیب ۳۳.۹، ۲۴.۷ و ۵.۵ میلیون تن بود. برای سال ۹۸ پیش‌بینی می‌شود که ظرفیت تولید، تولید واقعی و صادرات فولاد خام به ترتیب به ۳۷.۹، ۲۶.۳ و ۶.۵ میلیون تن برسد. برای تولید این میزان فولاد در سال جاری به ۹۴.۲ میلیون تن سنگ آهن نیاز داریم.

وی افزود: در زمینه ایجاد زیرساخت‌های موردنیاز صنعت فولاد از برنامه بسیار عقب هستیم و پیش‌بینی مصرف فولاد ایران در سال ۱۴۰۴ معادل ۲۳.۵ میلیون تن است.

وی گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی در حوزه‌های سنگ آهن و فولاد به نظر می‌رسد باید در اهداف ۱۴۰۴ این صنعت تجدید نظر شود.

نگران تامین سنگ آهن نباشید

بهرام شکوری رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران نیز گفت: با اکتشافات در دست انجام، نگرانی خاصی برای تامین سنگ آهن موردنیاز واحدهای فولادسازی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: اگر مدیریت زنجیره فولاد درست باشد، هم ظرفیت تولید ۵۵ میلیون تن فولاد تا ۱۴۰۴ محقق خواهد شد و هم در زمینه تامین مواد اولیه موردنیاز صنعت فولاد مشکلی نخواهیم داشت.

چالش جدی فولاد مبارکه برای تامین مواد اولیه در سال ۹۹

حمیدرضا عظیمیان  مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز افزود: تقاضای جهانی فولادهای خاص در سال‌های آینده به شدت افزایش خواهد یافت و ما نیز باید در این زمینه برنامه‌ریزی کنیم.

 وی در ادامه گفت:  بیش از ۱۶ میلیون تن مصرف فولاد در ۱۴۰۴ نخواهیم داشت و باید به سمت گسترش صادرات فولاد برویم.

وی تصریح کرد: چندین طرح توسعه داریم که مهمترین طرح احداث نورد ۲ گرم مبارکه است که طراحی آن پیشرفت بسیار خوبی دارد.

عظیمیان افزود: تکمیل طرح فولاد سفیددشت، تکمیل طرح سنگان، افزایش ظرفیت تولید فولاد هرمزگان، تکمیل طرح‌های زیرسقف مبارکه و تکمیل الکترودسازی اردکان از جمله دیگر طرح‌های توسعه‌ای مهم فولاد مبارکه هستند.

وی گفت: سهم ۵۰ درصدی بازار را همچنان حفظ خواهیم کرد و صادرات را هم توسعه خواهیم داد و معاونت معدن را در فولاد مبارکه ایجاد کردیم که علت آن چالش‌های ایجاد شده در زمینه تامین مواد اولیه است. برای سال ۹۹ در زمینه تامین مواد اولیه دچار چالش جدی خواهیم بود.

عظیمیان افزود: فولاد مبارکه جزو مظنونین همیشگی آمریکا است که علت آن نیز قدرت دشمن است. هر وقت آمریکا تحریمی را اعمال می‌کند اسمی هم از فولاد مبارکه می‌آورد.

وی گفت: نگرانی ما از تحریم‌ها نیست، از عدم حمایت لازم داخلی است. انتظار داریم فولاد مبارکه بطور ویژه حمایت شود. برای اجرای طرح‌های توسعه نیازمند حمایت ویژه هستیم.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=20280

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها