راه‌اندازی دوباره اقتصاد کشورها

شیوع ویروس کرونا ماهاست که اقتصاد کشورها را دچار سردرگمی و رکود کرده و می توان گفت که اقتصاد ملت ها را فلج کرده است، اما سیاست‌گذاران می‌توانند اقتصاد و زندگی مردم را نجات دهند و در عین حال، به تدریج، اقتصاد کشورشان را دوباره  راه‌ اندازند.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد، ماههاست که بیشتر کشورها بر کنترل انتشار ویروس کرونا تمرکز کرده‌اند و بیشترشان استراتژی قرنطینه‌ کامل را اعمال می‌کنند. به تازگی، این وضعیت شروع به تغییر کرده است؛ طی هفته های اخیر، چند کشور شروع به برقراری تعادلی بهتر بین «از بین بردن منحنی» و احیای اقتصاد نموده‌اند. اما چیزی که همه را عذاب می‌دهد ابهام درمورد آینده است‌

در این مقاله، عناصر موردنیاز برای راهبرد قرنطینه‌ گزینشی را برای کار کردن شرح می‌دهیم: درکی دقیق از گسترش ویروس در همه‌ی بخش‌های کشور؛ اهمیت اقتصادی هر بخش در هر منطقه؛ ظرفیت‌های موردنیاز برای پیروی از فرآیند آزمایش، ردیابی و ایزوله‌سازی (TTC) و پروتکل‌های فاصله‌گیری فیزیکی و حفظ ایمنی. در برخی از موارد، گسترش ظرفیت  بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) هم یکی دیگر از عناصر کلیدی محسوب می‌گردد. اگر دولت‌ها بتوانند این الزامات را به خوبی، محقق کنند و سیستم‌های اطلاعاتی موردنیاز برای درک واقعی عوامل موثر و غیرموثر را بسازند، می‌توانند راهی برای برون‌رفت از این کابوس بیابند.

استراتژی‌ها با هم برابر نیستند

کشورهای مختلف از طیف وسیعی از استراتژی‌های ایزوله‌سازی فیزیکی استفاده کرده‌اند تا با بیماری همه‌گیر کرونا مبارزه کنند. باوجود منحصربفرد بودن هرکدامشان، می‌توان آنها را به دو استراتژی کلان تقسیم کرد که هرکدام بر طرز فکر خاصی مبتنی است:

– قرنطینه‌ کامل: قرنطینه کامل کشور برای محدود کردن جابجایی ویروس و کاهش میزان جابجایی‌اش، به گونه‌ای که، تنها بخش‌های ضروری اجازه داشته باشند کار کنند و مردم تنها برای تامین نیازهای ضروری‌شان، همچون غذا و دارو، از خانه خارج شوند. چندین کشور از این راهبرد پیروی نموده‌اند، همچون فرانسه، آرژانتین و کلمبیا.

– قرنطینه‌ گزینشی: قرنطینه‌ نسبی به گونه‌ای که، بخش‌های اصلی و برخی دیگر از بخش‌ها اجازه داشته باشند کار کنند و هر کدام دارای پروتکل‌های مربوط به خود باشند. به طرق مختلف، کشورها این استراتژی را اجراء کرده‌اند؛ به نظر می‌رسد موفق‌ترین پروتکل امکان ردیابی ویروس کرونا را داشته باشد و دولت‌ها را قادر سازد تا کسانی را ایزوله کند که پاسخ آزمایش کرونایشان مثبت است؛ همچنین، الگوهای جابجایی مردم را ردیابی و بدین‌وسیله، زنجیره‌های شیوع بیماری را بیابند. کره‌ی جنوبی باموفقیت، از این استراتژی استفاده کرده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر فایل زیر رادانلود کنید.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=22481

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها