رییس انجمن راهنمایان گردشگری اصفهان: راهنمایان تا ۲ سال آینده بیکار هستند

رییس انجمن راهنمایان گردشگری استان اصفهان پیش بینی کرد؛ روند بیکاری راهنمایان تورهای ورودی از نیمه دوم سال قبل بدلیل شیوع ویروس کرونا، تا ۲ سال آینده ادامه یابد.

 مریم هدائیان در گفت و گوی اختصاصی با پایگاه خبری شاخص اقتصاد افزود: این روند برای تورهای خروجی نیز تا آخر امسال و حتی برای سال آینده ادامه می یابد و در صورت راه اندازی، با تورها و نفرات اندک و بدون رونق برگزار می شود.

وی تصریح کرد: راهنمایان گردشگری به عنوان نیروهای متخصص گردشگری، ضربه شدیدی بدنبال شیوع ویروس کرونا دیده اند.

هداییان افزود: بخشی از راهنمایان مختص تورهای طبیعت گردی داخلی داریم که درصد ناچیزی از آنان برای ۲ تا ۳ هفته مشغول کار شدند که حتی نمی توان آنان را به کل راهنمایان در سطح استان بسط داد.

وی در ادامه گفت: راهنمایان گردشگری تورهای ورودی و داخلی عملا بیکار شده و حتی بیمه هم نیستند و نمی توانند از حق بیمه بیکاری استفاده کنند.

رییس انجمن راهنمایان گردشگری استان اصفهان افزود: ما حتی درخواست وام از دولت برای این قشر داشتیم و برغم یگیری ها در سطح استان و کشور، راهنمایان بدون داشتن بیمه ۶ و کسانی هم که بیمه داشتند ۱۲ میلیون تومان وام گرفتند که با این میزان وام مشخص است که راهنمایان کمتر مورد توجه بوده بوده و برای مسوولان ناشناخته هستند.

وی ادامه داد: این مساله جای درد دارد که مسوولان بخش گردشگری، تخصص و نقش راهنمایان را به درستی نمی شناسند.

هداییان تاکید کرد: راهنمایان توانمند اینک در حال تغییر شغل هستند و روزبه روز بر تعداد آنها نیز افزوده می شود و مطمئن هستیم با ترک شغل، این بخش در آینده با چالش جدی روبه رو خواهد شد، زیرا این نیروها حاصل سال ها هزینه و تجریه هستند.

وی ابراز امیدواری کرد: متولیان امر در سطح استان و کشور با نگاه ویژه به این قشر، با برنامه ریزی و ارائه تسهیلات ویژه از این فاجعه جلوگیری کنند.

هداییان پیشتر در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری عنوان کرده بود؛ در صورتی که ۶۰ تا ۷۰ درصد از یکهزار راهنمای گردشگری استان اصفهان به سر کار خود بازنگردند، این صنعت با مشکل جدی تری مواجه خواهد شد.

رییس انجمن راهنمایان گردشگری استان اصفهان تصریح کرد: یک راهنمای گردشگری در هفته به طور متوسط به حدود ۳۰ گردشگری خارجی خدمات ارایه می کرد که این برای درآمدزایی و ایجاد اشتغال در کشور و جذب بیشتر گردشگر اهمیت بالایی داشت.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=22235

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها