سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد تومانی در بخش صنعت اصفهان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: طی یکسال گذشته در مجموع ۱۱ هزار و ۷۳۳ میلیارد تومان در بخش صنعت این استان سرمایه‌گذاری شده است.

امیرحسین کمیلی روز دوشنبه در گفت و گو با پایگاه خبری شاخص اقتصاد افزود: این میزان سرمایه‌گذاری صرف راه‌اندازی ۵۸۶ واحد تولیدی و صنعتی شده است.با وجود محدودیت‌ها، تحریم‌ها و کرونا با فعال شدن این واحدهای تولیدی و صنعتی برای ۱۲ هزار و ۲۳۰ نفر اشتغال مستقیم در استان ایجاد شد.

وی با بیان اینکه ظرفیت بالایی برای کار، فعالیت و تلاش در استان اصفهان وجود دارد اظهار داشت : در یکسال اخیر ۵۸۶ فقره پروانه پروانه بهره برداری صنعتی در این استان صادر شده است.در یکسال گذشته هزار و ۳۰۳ مجوز صنعتی در استان با سرمایه‌گذاری ۶۰ هزار و ۶۲۷ میلیارد تومان و اشتغال ۳۵ هزار و ۶۹۵ نفر صادر شده است.

کمیلی خاطرنشان کرد: در یکسال گذشته ۱۴۱ جواز طرح توسعه با هفت هزار و ۵۹۱ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و اشتغالزایی برای سه هزار و ۳۹۷ نفر در استان صادر شده است.همچنین طی این مدت ۱۱۴ پروانه بهره برداری صنعتی در زمینه ساخت منسوجات با سرمایه گذاری سه هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان و اشتغال زایی برای سه هزار و ۸۰ نفر صادر شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: در یک سال اخیر ۶۲ پروانه بهره برداری صنعتی در بخش محصولات فلزی فابریکی با یکهزار و ۱۴۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای یکهزار و ۹۹۲ نفر، ۶۱ پروانه بهره برداری صنعتی در زمینه ساخت ماشین آلات و تجهیزات با سرمایه گذاری ۵۲۱ میلیارد تومانی و اشتغالزایی برای یکهزار و ۲۰۸ نفر صادر شده است.

کمیلی گفت: این استان رُتبه پنجم از نظر طرح های نیمه تمام، رُتبه یازدهم از نظر میزان سرمایه گذاری و رُتبه چهارم را از نظر اشتغال در کشور دارد.همچنین از نظر تعداد معادن فعال رتبه اول، تعداد کل معادن دارای مجوز پروانه بهره برداری رتبه دوم، میزان ذخیره قطعی رتبه سوم و میزان استخراج اسمی رتبه پنجم کشور را دارد.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=36526

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها