شهروند دیپلمات،طرحی برای توسعه همکاریهای فرهنگی و اقتصادی شهر اصفهان با خواهرخوانده ها

مشاور عالی رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت:بهره برداری از ظرفیت شهرهای خواهرخوانده های اصفهان  بر مبنای همکاری های اقتصادی و تجاری می تواند به توسعه همه جانبه این شهرها کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان،علی کرباسی زاده در نشستی با مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اصفهان به منظور طرح و بررسی سلسله نشست های «شهروند دیپلمات»، معرفی نمایندگانی از سوی شهرداری و اتاق بازرگانی به منظور تدوین برنامه اقدام مشترک در این زمینه را مهم دانست و افزود: لازم است برنامه و نقشه راهی برای ارایه به روسای اتاق های مشترک ایران و شهرهای خواهر خوانده اصفهان تهیه شود.

کرباسی زاده ایجاد زبان مشترک بین بخش خصوصی و دولتی برای نهایت استفاده از پتانسیل های خواهرخوانده های اصفهان را ضروری دانست.

عضو شورای بین الملل اتاق بازرگانی اصفهان تاکیدکرد: اتاق بازرگانی اصفهان به اقتصاد شهر اصفهان تعلق دارد و برای رشد اقتصادی شهر از هیچ تلاش و کمکی دریغ نمی کند.

شهروند دیپلمات طرحی برای بهره برداری از ارتباط اصفهان با خواهرخوانده هاست

ایمان حجتی، مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اصفهان نیز گفت: در ماه های گذشته اداره کل ارتباطات و اموربین الملل شهرداری اقداماتی در راستای تقویت ارتباط و ایجاد فرصت های جدید در این حوزه کرده است.

 وی تشکیل دیپلماسی بحران، کمپین ضد تحریم توسط مجموعه شهرداریها و استفاده از ظرفیت شهرهای خواهر خوانده اصفهان و ایجاد بستر مناسبی برای اشتراک گذاری تجربیات شهرهای درگیر ویروس کرونا، برقراری ارتباط مجدد با شهرهایی چون بارسلون و فلورانس با تعامل وزارت امور خارجه را از جمله این اقدامات نام برد.

حجتی افزود: اکنون زمان توسعه روابط اصفهان با شهرهای خواهرخوانده بویژه روابط اقتصادی و تجاری فرارسیده که اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان به عنوان پارلمان بخش خصوصی می تواند در این رابطه کمک کند.

 وی پروژه شهروند دیپلمات را طرحی برای بهره برداری لازم از ارتباط اصفهان با خواهرخوانده ها دانست و گفت: در این طرح پرونده هر یک از این شهرها با حضور کارشناسان خبره مسلط به این شهرها و رایزنان فرهنگی و اقتصادی سفارت خانه ها  مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 وی مهم ترین هدف این پروژه را استفاده از پتانسیل های شهروندان اصفهانی در این زمینه و بهره مندی از آنها به عنوان تسهیل¬گر روابط با این شهرها عنوان کرد.

در ادامه بهنازعابدی، کارشناس روابط بین الملل شهرداری اصفهان ارتباطات موثر با شرکای خارجی، مطلوب بودن محیط بین الملل و دیپلماسی کشور در سطح جهان، همراهی دستگاه دیپلماسی کشور با مدیریت شهری، آمادگی سرمایه پذیری در پروژه ها و برندسازی و تبلیغات و شکل گیری دانش مهارت و نگرش بین المللی در تمامی مجموعه های شهر را از ملزومات تقویت تعاملات بین المللی بیان کرد.

 وی در ادامه فعال کردن روابط اصفهان با شهرهای خواهر خوانده، شناسایی تسهیل گران، افزایش مشارکت شهروندی، توسعه همکاریهای اقتصادی با محوریت بخش خصوصی، معرفی ظرفیت های بین المللی شهرداری اصفهان و افزایش تعاملات با دستگاه دیپلماسی کشور و دستگاه های استانی را از اهداف پروژه شهروند دیپلمات عنوان کرد.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=22166

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها