بخشی از جمعیت جویای کار هیچ گونه پوشش بیمه ای ندارند

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان گفت: به جز متقاضیان دریافت بیمه بیکاری، بخش زیادی از جمعیت جویای کار بدون هیچ گونه پوشش بیمه ای در جامعه زندگی می کنند و این بخش با آسیب های جدی اجتماعی، فرهنگی و معیشتی روبه رو خواهند بود.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، محمدرضا رجالی، در جلسه شورای راهبردی مرکز آموزش و توسعه سرمایه انسانی اتاق بازرگانی افزود: براین اساس، پایش دقیق وضعیت متقاضیان دریافت بیمه بیکاری، از ضرورت های اجتناب ناپذیر برنامه ریزی در حوزه اشتغال مجدد افراد است.

وی همچنین بهترین حمایت از زیست بوم کسب وکار را حرکت پیگیرانه برای حل معضلات اشتغال استان اصفهان دانست و در عین حال گفت: فرصت جمعیت متقاضیان دریافت بیمه بیکاری را باید مدنظر قرار داد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: رصد دقیق وضعیت شرکت های تعطیل و متقاضی دریافت بیمه بیکاری، حاکی از اشتغال پنهان بسیاری از آنهاست؛ شرایطی که اهمیت رصد و پایش وضعیت بیمه بگیران را بیش از پیش پررنگ خواهد نمود.

علی کرباسی زاده، مشاور عالی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز با بیان اینکه اطلاعات تحلیلی دقیقی از متقاضیان دریافت بیمه بیکاری موجود است و این در حالی است که می توان با کمک بازوان اجرایی اتاق نظیر مرکز توسعه سرمایه انسانی (متسا)، پایش همه جانبه ای از نمونه آماری منتخب متقاضیان بیمه بیکاری تعریف نمود، از این رو خروجی آن  را  به نفع کارفرمایان نیازمند نیروی انسانی کارآمد مورد استفاده قرار داد. 

عضو شورای راهبردی مرکز آموزش و توسعه سرمایه انسانی گفت: ما از مرکز متسا انتظار فعالیت آموزشی مشترک داریم؛ لذا امیدواریم که با بررسی کارشناسانه معضل شناسایی و راه حل ارائه شود

همچنین کامران کلانی، مدیرکل اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: با استناد به گزارش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، نرخ بیکاری در سال ۹۸ نسبت به سال پیش از آن از ۱۲.۳ درصد به ۱۰.۶ درصد  در سطح کشور کاهش پیدا کرده و اصفهان نسبت به میانگین کشوری عملکرد بهتری داشته است. 

وی افزود: شیوع بیماری کرونا در سال ۹۹ آینده شغلی بسیاری از کسب و کارها را به خطر انداخته و این در شرایطی است که وضعیت منابع آب نسبت به سال های گذشته بهبود یافته است؛ اما آینده اشتغال استان با وجود این بیماری منحوس در وضعیت نگران کننده ای قرار دارد.

کلانی با تشکر از پیشنهاد رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان مبنی بر پایش وضعیت متقاضیان دریافت بیمه بیکاری و کمک برای اشتغال مجدد آنها، تاکید نمود: سیستم آموزش می تواند متقاضیان دریافت بیمه بیکاری را هرچه سریع تر به بازار کار بازگرداند.

در ادامه احسان شهیر،  مدیر واحد توسعه کسب و کار گفت: امروزه باید توانمندسازی چندجانبه باشد و سه ضلع کارکنان، مدیران اجرایی دستگاه ها و نهادهای زیست بوم کسب و کار و از طرف دیگر متقاضیان کار، مردم و افراد مستعد و در ضلع دیگر مدیران بنگاه ها و کارفرمایان در نظر گرفته شوند.

شهیر افزود: مدیریت چرخه اقتصاد به جای چرخ اقتصاد شعار اتاق بازرگانی است و ماموریت واحد توسعه کسب و کار  خلق ارزش راهبردی بلندمدت، همه جانبه، متمرکز و متناسب با زمان و مکان برای ذی نفعان و نقش آفرینان  زیست بوم اقتصادی است.

سیزدهمین جلسه شورای راهبردی مرکز آموزش و توسعه سرمایه انسانی اتاق بازرگانی اصفهان، به بررسی اهمیت آموزش به نیروهای متقاضی دریافت بیمه بیکاری، شیوه های همکاری مشترک مرکز تحقیقات اداره کار با مرکز آموزش و توسعه سرمایه انسانی اختصاص یافت.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=22955

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها