تک محصولی بودن، بزرگترین چالش شرکت های دانش بنیان

رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان گازسوزان، بزرگترین چالش یک شرکت دانش بنیان را تک محصول بودن آن دانست و گفت: یک شرکت دانش بنیان باید چابک باشد و در مواقع اضطراری محصولات دیگری را جایگزین کند؛ برای مثال، در دوره کرونا بعضی از تولیدکنندگان به فکر تولید ماسک و الکل افتادند که به صادرات هم انجامید.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد، ابوالقاسم مرادی در دومین گردشگری صنعتی اتاق بازرگانی از شرکت تولیدی صنعتی گازسوزان واقع در شهرک صنعتی نجف آباد افزود:  شرکت های دانش بنیان باید جایگزین سیستم های سنتی بشوند و هیچ چاره ای هم جز این نیست. باید به این افراد بها داده شود و آنها هم لیاقت خودشان را نشان بدهند.

وی همچنین آمار اشتغالزایی این شرکت را بالغ بر ۲۵۰۰  نفر اعلام کرد و افزود: در حال حاضر این شرکت علاوه بر اینکه توانسته نیاز شرکت ملی گاز را از صفر تا صد تامین کند، حدود ۱۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در پرتو شرکت گاز سوزان مشغول به کار هستند.

شرکت گازسوزان شرکتی دانش بنیان است که همواره از طرح‌های علمی جوانان نخبه کشور حمایت می کند و رتبه اول را در منطقه خاورمیانه دارد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا به صرف داشتن ایده می توان شرکت تاسیس کرد، گفت: ایده به تحقیق، تجربه، کشش بازار و توانمندی های دیگر نیاز دارد. اگر مجموع اینها را یک نفر بتواند داشته باشد، شاید بتواند یک شرکت دانش بنیان تاسیس کند.

رئیس هیات مدیره شرکت گازسوزان همچنین تصریح کرد: ما همواره سعی کرده ایم قیمت محصولات تولیدی را کاهش و کیفیت را افزایش دهیم؛ زیرا این دو رکن اصلی یک کار تولیدی هستند و در حال حاضر، «هلدینگ فناور شرکت های بهساز موتور» در حوزه موتور، دوچرخه، ماشین برقی و باتری مشغول فعالیت هستند.

وی در خصوص صادرات کالاهای شرکت به کشورهای دیگ ر گفت: متاسفانه در بخش صادرات به اروپا به دلیل وجود تحریم ها موفق نبوده ایم؛ اما به کشورهای “CIS ”  (جامعه کشورهای مستقل مشترک المنافع که در سال ۱۹۹۱ تاسیس شد، اتحادیه ای است که از جنبه های قوانین داخلی و بین المللی جانشین اتحاد جماهیر شوروی سابق شده است و سه کشور روسیه، اوکراین و روسیه سفید آن را بنیاد نهاده اند سپس کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، قرقیزستان، قزاقستان و مولداوی و گرجستان به عضویت آن درآمده اند). صادرات داریم.

کشورهای cis، بازار طبیعی ایران برای طراحی راهبرد توسعه و صادرات محسوب می شوند، از این رو مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، رونق تجارت، ترانزیت، تولید و صادرات به این کشورها را از اهداف راهبردی و تعیین کننده خود می دانند.

 

مرادی در باره اهمیت تحقیق بازار تاکید کرد: اگر تحقیق بازار نداشته باشیم، طبیعتا یک جایی متوقف می شویم. بر همین اساس، ما کنتوری طراحی کرده ایم که حجم استاندارد را محاسبه می کند و اختلاف دما در آن هیچ تاثیری ندارد. همچنین،  برای ساختن کنتورهای التراسونیک، کارشناسانی را از سراسر دنیا دعوت کردیم تا به ما آموزش بدهند و بعد بهترین کنتورهای دنیا را تولید کردیم.

رییس هیات مدیره شرکت گازسوزان در باره فرصت ها و خلاءهای موجود در کشور گفت: ضعف اصلی ما از مدیریت کلان کشور است. اگر دولت می خواهد کمک کند، باید هیچ کاری نکند. من در اروپا کمتر از ۲ ساعت شرکت تاسیس کردم؛ اما در ایران چند سال طول کشید. همت هست؛ اما سدهای زیادی ایجاد شده است.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد، کنتورهای آلتراسونیک با کاربرد گسترده در صنایع مختلف از جمله محصولات این شرکت دانش بنیان است که تولید سالیانه ۵۰۰ عدد از آن ۵۰ میلیون یورو برای کشور صرفه جویی ارزی دارد. این محصول موفق به اخذ استانداردهای داخلی و خارجی نیز شده است.

قیمت پایین، هزینه نگهداری کمتر، قابلیت اندازه گیری دو طرفه و حذف افت فشار از جمله برتری های نمونه ساخته شده در این شرکت در مقایسه با نمونه های خارجی است.

گفتنی است که شرکت گازسوزان، بزرگترین تولیدکننده شرکت ملی گاز ایران و دارای ۹ واحد تولیدی بوده که محصولات و اقلام گازرسانی از جمله کنتورهای گاز خانگی و صنعتی، رگولاتورهای گاز خانگی و صنعتی، ایستگاه تقلیل فشار، فیلترهای گاز، هیترهای گاز، اتصالات عایقی و شیرهای گاز از ۲ اینچ تا ۵۵ اینچ را تولید می کند. همچنین، کنتورهای گاز در اندازه های گوناگون از  ۵/۲ G تا ۱۰۰G با تیراژ ۴۰۰۰ عدد در روز، کنتورهای گاز هوشمند (قرائت از راه دور) و کنتورهایG40 ، G65 و G100  که مصارف صنعتی دارند و کنتورهای دیافراگمی سنگین هستند، از جمله تولیدات این شرکت هستند.

 

.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=23055

اخبار مرتبط:

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها