نیم نگاهی به عناوین اقتصادی روز گذشته رسانه ها

مهمترین عناوین روز گذشته رسانه های اقتصادی کشور و استان اصفهان به شرح زیر است.

 ۵٠ گرم خاویار ایران معادل یک بشکه نفت است

یک عضو هیأت رئیسه اتحادیه صادرکنندگان کالاهای صنعتی و معدنی گفت: کاش به جای سرمایه گذاری در استخراج نفت کمی روی تولید ماهی خاویاری سرمایه گذاری می‌کردیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی علیپور با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت:

” ۵٠ گرم خاویار ایران معادل یک بشکه نفت است هر کیلو حدود ٧٠٠یورو. سالانه ٣٠٠تن در جهان خاویار تولید می‌شود ١٠٠تن در چین و١٠تن در ایران؛ یک ماهی خاویار استروژن معادل یک خودرو فراری ارزش دارد! کاش به جای سرمایه گذاری در استخراج نفت کمی روی تولید ماهی خاویاری سرمایه گذاری می‌کردیم. ”

 

ارزش افزوده آلیاژ‌سازی در صنعت مس

 

زمانی صنایع فلزی به مرحله تولید آلیاژی می‌رسند، که زنجیره ارزش‌افزوده خود را به درستی طی کرده و از صنایع بالادست یعنی معدن حرکت کرده و تا مرحله پایانی به پیش رفته‌اند. تولید آلیاژ مس از این قاعده مستثنا نیست. آلیاژ مس جزو محصولاتی است که در صنایع مختلف کاربردهای فراوانی دارد و تولید آن می‌تواند ارزش‌افزوده بالایی ایجاد کند. از این‌روست که کشورهای توسعه‌یافته اروپایی کاتد مس را خریداری کرده و با تولید مس آلیاژی به چند برابر نرخ به ما می‌فروشند. در ایران چند واحد انگشت‌شمار تولید آلیاژ مس انجام می‌دهند که در این میان شرکت صنایع مس ذوچن به دلیل تولید خاص خود در میان این شرکت‌ها سرآمد است.

 

تولید در آخرین مرحله ارزش‌افزوده

رضا طاهر‌زاده قائم‌مقام شرکت صنایع مس ذوچن در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» عنوان کرد: شرکت ذوچن که آلیاژ مس تولید می‌کند، پس از تاسیس در سال ۱۳۷۱راه‌اندازی شد و در مدار تولید قرار گرفت. ظرفیت کارخانه در آن سال ۱۵۰ تن در سال بود که هم‌اکنون این ظرفیت به ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن رسیده است.

 

بهره‌برداری ۷۷ طرح راهداری استان اصفهان آغاز شد

 

بهره‌برداری ۷۷ سامانه حمل و نقل هوشمند و طرح راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان روز شنبه با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور آغاز شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: این طرح ها شامل ۶۷ سامانه حمل و نقل هوشمند، ۲ تقاطع غیرهمسطح در مبارکه، پروژه ایمن سازی و روشنایی اتوبان ذوب آهن و باند دوم مبارکه – شهرضاست که با حضور عبدالهاشم حسن نیا رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور به بهره برداری رسید.

 

تولید ربات تزریق پلاستیک در کشور بومی‌سازی شد

 

یک شرکت دانش بنیان با استفاده از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی برای اولین بار موفق به ساخت ربات‌ قطعه بردار و قطعه‌گذار در صنعت تزریق پلاستیک در کشور شده است.

 

 

صعودی شدن روند صادرات ایران به ترکیه

 

رئیس اتاق بازرگانی ایران و ترکیه اظهار کرد: با نگاهی به دورنمایی از روابط دو کشور به نظر می‌رسد، روابط اقتصادی بین دو کشور در حال افزایش است، زیرا با ترکیه در حال مذاکرات خوبی هستیم که امید می‌رود نتیجه بخش باشد و منجر به افزایش حجم تجارت ما با ترکیه شود. به گزارش «ایلنا» مهرداد سعادت در مورد آخرین وضعیت تجارت ایران و ترکیه اظهارکرد: خوشبختانه پس از باز شدن مرزها بین ایران و ترکیه مبادلات تجاری از سر گرفته شد و اکنون به سرعت در حال انجام است.

 

پل دوم توریسم برای دیپلماسی

دنیای‌اقتصاد : لغو روادید دوطرفه ایران و روسیه را می‌توان دومین پل توریستی در جهت دستیابی به دیپلماسی گردشگری و رونق بازار توریسم کشور به‌شمار آورد که براساس سه مکمل می‌توان به جذب سریع گردشگر از روسیه دست یافت. سال گذشته متولیان گردشگری ایران به‌منظور جذب گردشگران خارجی به کشور اقدام به ایجاد تسهیلاتی در ورود مسافران به ایران کردند که به‌موجب آن روادید ورود گردشگران چینی و عمانی به ایران به‌صورت یک‌طرفه لغو شد. باتوجه به اهمیت ژئوپلیتیک عمان به‌عنوان کشوری همسایه و مسلمان که از بعد سیاست خارجی و روابط بین‌الملل برای ایران بسیار حائز اهمیت است لغو روادید تاثیر عمده‌ای در جذب توریست‌های عمانی به ایران داشته و در سال ۹۸ با افزایش ۳۰۰ درصدی پس از عراق، دومین کشور توریست‌فرست به ایران بوده است.

 

اتمام بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در کمیسیون اقتصاد هیات دولت

در جلسه اصلی کمیسیون اقتصاد، روند بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم که با هدف بازنگری در نظام مالیاتی کشور تدوین شده، به پایان رسید و بررسی این لایحه در دستور کار جلسه اصلی هیأت وزیران قرار گرفت.

 

مامور صدورجواز صادرات فولاد

دنیای اقتصاد : صادرات فولاد منوط به اخذ مجوز از وزارت صمت شد. گمرک ایران طی بخشنامه‌ای در زمینه صادرات فلزات به ویژه صادرات فولاد خام و تولیدات فولادی اعلام کرد این روند نیازمند اخذ مجوز از دفتر معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت است. پیش از این دبیر ستاد تنظیم بازار نیز گفته بود در صورتی که واحدهای تولیدی نیاز داخل را به هر میزان که تقاضا وجود دارد، تامین کنند؛ معاونت امور معادن و صنایع معدنی با توجه به عملکرد واحدهای فولادی اجازه صادرات را هم به آنها خواهد داد.

 

نشریات سراسری و محلی استان اصفهان 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=23116

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها