وزیر راه:ابزار کارآمد شدن اقتصاد کشور،برند و لجستیک است

وزیر راه و شهرسازی  گفت: برای مقاوم و کارآمد شدن اقتصاد کشور، نیازمند دو قدرت برند و لجستیک هستیم و نظام جامع لجستیک نیز نگاه فرامنطقه ای داشته و باید این اقدام به‌صورت یکپارچه انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد، محمد اسلامی در کارگروه اقتصادی بنیاد نصف جهان که در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد،بر ضرورت تشکیل کنسرسیومی با مشارکت بخش خصوصی برای اتمام پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان- تهران تاکید کرد و گفت: نگاه ما به این پروژه، نگاهی راهبردی است و با این پروژه می توان جلوه ای از توسعه یافتگی را در کشور پایه‌گذاری کرد. 

وی ثابت قدم بودن و مصمم ماندن را از ضروریات همیشگی موفقیت کشور دانست و با تاکید بر اینکه جغرافیای اقتصاد ما از جغرافیای سرزمینی ما گسترده‌تر است، تصریح کرد: در شرایط رقابتی امروز در تجارت برای از دست ندادن فرصت بازار، باید جنگید و سهم گرفت.

اسلامی افزود: جغرافیای اقتصادی ما باید گسترش بیشتری یابد؛ زیرا تنها در این صورت درآمد سرانه، بهره وری و ارزش افزوده ای که باید ایجاد کنیم، می‌تواند محقق شود.

وی زمان حال را بخش مهم تاریخ ایران دانست و تصریح کرد: در این زمان در کنار پیشرفت، باید گام های موثری در راستای قوی تر شدن اقتصاد کشور، مقاوم سازی مردم و مهیا نمودن شرایط زندگی پیشرفته برداشت.

احداث شهرک های مسکونی در کنار شهرک های صنعتی

در ادامه مسعود گلشیرازی، رییس اتاق بازرگانی اصفهان خواستار حمایت ویژه وزارت راه و شهرسازی از پروژه قطار سریع السیر اصفهان- تهران شد و تاکید کرد: شکسته شدن سد این پروژه، مدلی اساسی و ماندگار برای دولت و آحاد ملت خواهد بود.

وی همچنین ضمن حمایت از طرح اقدام ملی مسکن پیشنهاد واگذاری زمین در مجاورت شهرک های صنعتی به منظور احداث خانه‌های سازمانی برای کارگران این واحدهای صنعتی را ارایه داد و افزود: بخشی از سرمایه‌گذاری در ایجاد شهرک‌های اقامتی می‌تواند از سوی فعالان اقتصادی و واحدهای صنعتی صورت گیرد. لازم به ذکر است این پیشنهاد مورد تایید وزیر قرار گرفت.

حمیدرضا فولادگر، رییس کارگروه اقتصاد و صنعت بنیاد نصف جهان نیز با بیان اینکه این بنیاد حدود ۱۰ سال پیش بنا بر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت بازگشت اصفهان به جایگاه منبع نورافشانی به جهان اسلام شکل گرفت، افزود: کارگروه اقتصاد و صنعت نیز پیگیری پروژه‌های مهم نیمه تمام استان، جذب سرمایه، رفع موانع سرمایه‌گذاری، جلوگیری از سرمایه‌گریزی و بهبود محیط کسب و کار استان را در دستور کار قرار داده است.

وی کمک به ایجاد شرکت های سرمایه گذاری، هلدینگ ها و صندوق های پروژه را از دیگراقدامات این کارگروه بیان و تصریح کرد: هدف از برگزاری این جلسه، بیان مسایل مربوط به قطار سریع السیراصفهان- تهران، مباحث مربوط به حومه کلانشهر اصفهان، بیان مشکلات انبوه سازان مسکن، مباحث گردشگری و کمک به همپوشانی بندر خشک و مرکز لجستیک است.

علی کرباسی زاده، مشاور عالی رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز ضمن تاکید بر ضرورت ترسیم چشم انداز توسعه در پروژه‌های سرمایه‌گذاری کشور گفت: اتاق بازرگانی اصفهان با راه اندازی شورای هماهنگی توسعه پایدار استان، اقدام به فعالیت های مطالعاتی در راستای تدوین چشم انداز توسعه پایدار اصفهان برای سال ۱۴۱۴ نموده است.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=22757

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها