پیش‌بینی نایب رئیس اتاق بازرگانی از آینده بورس

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران می‌گوید آینده بازار سرمایه منوط به تصمیم‌هایی است که در این زمینه گرفته خواهد.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد، ایسنا نوشت: با وجود رکوردشکنی‌های پی در پی بورس در ماه های گذشته، در روزهای اخیر این بازار روندی سینوسی را پیش گرفته و پس از افت قابل توجه شاخص در هفته‌های قبل، از ابتدای هفته جاری به ثبات نسبی رسیده است. با این وجود برخی سهامداران همچنان نگران آینده بازار و سرنوشت پول‌هایشان هستند.

حسین سلاح ورزی نایب رییس اتاق بازرگانی ایران، در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته: بورس بخش عمده‌ای از مسیر اصلاحی را طی کرده و با توقف تصمیمات ناصواب، در روزهای آتی نمادهای ارزنده با رشد و سهام غیر ارزنده با کاهش قیمت به مسیر خود ادامه خواهند داد.

وی افزود: اگر مداخله و دستکاری در بازار نباشد، بورس ضمن رشد با ثبات، نقش علامت دهی به نظام اقتصادی را به خوبی ایفا خواهد کرد.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران، همچنین به لزوم خصوصی سازی و توجه جدی به این مقوله در اقتصاد ایران نیز پرداخت و گفت: خصوصی سازی و آزادسازی اقتصاد نمادی از شایسته سالاری و توسعه گرایی و اتکای حاکمیت به قدرت و اراده ملت و ترویج مسئولیت پذیری و ارزش آفرینی در میان آحاد مردم است. چرا مجلس فراکسیونی برای تعقیب مطالبه اساسی خصوصی سازی و آزادسازی کامل اقتصاد کشور ندارد؟

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=23371

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها