کارخانه سارا کاشی سپاهان

مدیرعامل کارخانه ساراکاشی گفت: در اواخر سال ۱۳۸۱ با همکاری تعدادی از متخصصان این صنعت، شرکت سارا کاشی را تاسیس و در سال ۱۳۸۳ نسبت به احداث سوله های تولید اقدام کردیم. در سال ۱۳۸۵ با ورود ماشین آلات از کشور ایتالیا نسبت به نصب آنها اقدام و در فروردین ماه ۱۳۸۶ خط تولید شروع به فعالیت نمود و نظر به اینکه موسسان این شرکت از تجارب کافی بهره مند بودند، پس از گذشت ۳ ماه این شرکت توانست به محصولات باکیفیت و طرح های زیبا و مناسب با اسانداردهای اروپایی دست یابد.

مهندس مسعود باطنی در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری- تحلیلی شاخص اقتصاد تصریح کرد: در این واحد تولیدی تعداد ۱۰۵ نفر در سه شیفت کاری مشغول فعالیت هستند. البته، ۱۲نفر در دفتر اصفهان و بقیه نیز در کارخانه مشغول به کار هستند.

وی افزود: این واحد تولیدی در همان سال اول، با اخذ علامت استاندارد ایران جایگاه مناسبی در بین تولیدکنندگان کاشی و صادرکنندگان این محصول کسب نمود.

وی درخصوص سایز  و اندازه کاشی های تولیدی کارخانه گفت: محصولات ما شامل کاشی های کف در اندازه های ۳۳*۳۳-۴۰*۴۰-۵۰*۵۰-۶۰*۶۰-۶۰*۳۰-۹۰*۶۰-۹۰*۳۰-۹۰*۱۵ سانتی متر با نام تجاری سارا کاشی است.

باطنی که فوق لیسانس مدیریت اجرایی از دانشگاه اصفهان و ۲۴ سال است در این صنعت مشغول فعالیت است، درباره سوابق کاری خود افزود: پس از فارغ‌التحصیلی در کارخانه کاشی نیلو استخدام شدم و ۱۱ سال رئیس کنترل کیفیت آن بودم. سپس واحد پرسلان تاسیس شد و ۲ سال دوام یافت و سرانجام با گروهی از همکاران که از پتانسیل و توانایی کافی برخوردار بودند تصمیم گرفتیم سارا کاشی را تاسیس کنیم که در سال ۸۶ به بهره بردای رسید.

وی درباره واردات ماشین آلات کارخانه گفت: خرید ماشین آلات از ایتالیا انجام شد. در ابتدا سایز کاشی ها ۵۰×۵۰ بود و خریدها نیز بر همان اساس بود؛ اما در دهه ۸۰ و ۹۰ ، سایزهای ۶۰×۳۰ ، ۴۰×۴۰ را نیز تولید کردیم. در دهه دوم ۹۰ سایزهای ۶۰×۶۰ را تولید کردیم و ۹۷ به بعد تصمیم گرفتیم بدنه های کاشی را از قرمز به سفید تغییر بدهیم و سایز ۱۲۰× ۶۰ هم تولید کنیم و خوشبختانه این سایزها با همان ماشین آلات تولید شد.

مدیرعامل کارخانه ساراکاشی درباره ویژگی کاشی پرسلان گفت: کاشی هایی است که جذب آب آنها زیر ۱ درصد است. استاندارد اصلی زیر ۵ درصد است. رطوبت صفر، در کف ساختمان ها بهتر جواب می دهد و در سرما و گرما هم مقاومت آنها بیشتر است.

وی درخصوص چگونگی فروش محصولات کارخانه ساراکاشی گفت: ما در سطح کشور، در اکثر استان ها نمایندگان فعال داریم که در قالب برند از ما خرید می کنند. برخی از مشتریان هم به ما سفارش طرح می‌دهند و ما اکنون یک سال است که مبتنی بر صادرات تولید می‌کنیم. عمده مشتریان برند ما در تهران هستند و محصولاتمان در آنجا توزیع می شود.

مهندس باطنی با بیان این مطلب که سارا کاشی در سال ۹۹ واحد نمونه صادراتی شده است، افزود: ما توسط واحد بازرگانی شرکت به همه کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس، ارمنستان، پاکستان، قزاقستان، امارات و ترکیه صادرات داریم.

وی تصریح کرد: کیفیت محصولات ما به خاطر بازارهای ترکیه بالاتر رفته و به علت بهای کمتر انرژی موفق تر بوده ایم.

این کارآفرین در باره اهداف توسعه ای کارخانه گفت: برنامه توسعه تولید داریم و هدف اصلی، صادرات است و اگر خدا بخواهد می‌خواهیم محصولاتمان را به اروپا بفرستیم؛ از همین رو، درنظر داریم تکنولوژی سایزهای بزرگتر را وارد کنیم.

وی درباره مهمترین تجربه کاری اش گفت: بهترین تجربه من این است که توانسته ایم به خواسته مشتریان اهمیت بدهیم و مطابق با سلیقه آنها تولید کنم و به همین علت بسیار موفق بوده ایم. البته، تجارب زیاد است؛ اما در این فرصت نمی گنجد. در مجموع، شرکتی که در جهت رضایت مشتریان حرکت کند، قطعا موفق می شود.

باطنی در پاسخ به این پرسش که اگر به سال های نوجوانی برگردد آیا همین مسیر را انتحاب می‌کند؟ گفت: من قطعا در همین رشته فعالیت خواهم کرد.

وی در توصیه به جوانان افزود: برای شروع از کار نترسند. ملاک را بر این بگذارند که سال های اول به دنبال کسب تجربه باشند، نه منافع و در ادامه به منافع هم خواهند رسید. آنها باید در کنار کارشان مطالعه کنند و رشته ای را که انتخاب می کنند، دانش آن را نیز کسب کنند و سطح علمی خود را بالا ببرند تا به موفقیت برسند.

باطنی برای مطالعه، کتاب مدیریت استراتژیک و کتاب فنون مذاکره را پیشنهاد کرد و گفت: مطالب این کتاب ها برای من خیلی کاربردی بود. اصولا کتاب های مدیریت براساس تجارب نوشته شده و از همین رو، اکثر این کتاب ها منطبق با تجارب ما بود.

وی درباره عملکرد ساراکاشی در حوزه مسئولیت های اجتماعی خاطرنشان کرد: ما کارخانه را در منطقه ای محروم انتخاب کردیم و از آنجا که در آن زمان این صنایع کنونی نبود، توانستیم ۱۱۰ نفر از جوانان بیکار منطقه را به کار بگیریم. در طول این سال ها همه آنها ازدواج کردند و تامین معیشت شدند. در کنار این کار رستوران ها، آژانس ها و دیگر مشاغل هم ایجاد شد و منطقه رونق پیدا کرد. در نوسان های مختلف نیز سعی کردیم هیچ نیرویی را اخراج نکنیم و نیروی بیشتری هم جذب کردیم.

وی درپایان درباره مشکلات شرکت گفت: مشکلات و مسایل زیاد است. تولید کاشی و سرامیک در کشور دو برابر مصرف است و نیمی از آن باید صادر شود. بنابراین، انتظار این است که همه ارگان ها تسهیلاتی فراهم کنند تا ما بتوانیم محصولاتمان را به کشورهای همجوار صادر کنیم. ما در زمینه حمل و نقل و ارسال کالا به کشورها مشکل داریم. ریل آهن به اندازه کافی در همه نقاط نیست. در ارتباط با تسهیلات بانکی برای توسعه، متاسفانه بانک ها همکاری نمی کنند و می گویند بودجه نداریم. ما باید از تکنولوژی روز استفاده کنیم و نیاز به تسهیلات داریم. در کشورها اول تولیدات ارزیابی می‌شود، نه تجار و کسبه. در کشور ما متاسفانه در عمل از طرف ارگان ها همکاری کمتری دیده می شود.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=37773

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها