مدت انتظار پذیرش شرکت ها در بورس کاهش پیدا کند

نایب رییس کمیسیون مسوولیت های اجتماعی و تشکل های اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه بسیاری از فعالان اقتصادی مدت مدیدی است در صف پذیرش بورس مانده اند، تصریح کرد: اکنون با توجه به اقبال عمومی نسبت به سازمان بورس، لازم است مشکلات اینچنینی هر چه سریعتر رفع شود تا خاطره شیرینی از ورود به این بازار برای مردم باقی بماند.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، مجتبی کاروان در چهارمین جلسه کمیسیون مسوولیت های اجتماعی و تشکل های اتاق اصفهان،  همچنین خواستار ایجاد ساز و کاری برای عرضه سهام بخش خصوصی در بورس، صدورمجوز ایجاد کارگزاریها و دفاتر سبدگردان و مشاوره در اصفهان ودیگر استان ها و ارایه خدمات آموزشی از سوی سازمان شد و افزود:تمامی این امور در ترغیب مردم برای ورود به این بازار و تداوم حضور آنها در بورس موثر است.  

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:با ورود اتاق اصفهان به مقابله با شیوع ویروس کرونا اتفاقات خوبی در زمینه معیشتی و کمک های بهداشتی – درمانی رقم خورد و بالاترین میزان کمک در این حوزه را طبق گزارش اتاق بازرگانی ایران مربوط به اتاق بازرگانی اصفهان است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان گفت: کرونا برای اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی فضای جدیدی در راستای مسوولیت اجتماعی رقم زد.

کاروان با تاکید بر اینکه اکنون نقش مسوولیت اجتماعی بیش از گذشته مشهود است، گفت: مسوولیت اجتماعی افراد تنها منحصر به مسایل مادی نبوده و بخش عمده آن منوط به فرهنگسازی است.

نایب رییس کمیسیون مسوولیت های اجتماعی و تشکل ها در ادامه گفت: با توجه به شرایط بد اقتصادی موجود به منظور جلوگیری از ورود به بازارهای موازی، بهترین گزینه ورود به بازار پول وسرمایه است.

کمترین آمار مرگ و میر بر اثر این ویروس مهلک مربوط به استان اصفهان است

کمال حیدری، رییس مرکز بهداشت استان و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز با بیان اینکه تاکنون حدود ۸میلیون نفر در کره زمین درگیر ویروس کرونا شده اند و بیش از ۴۰۰هزار نفر فوت شده اند، افزود: اصفهان پس از قم و گیلان سومین استان درگیر با این ویروس مهلک بود و بیش از ۸ هزار پرسنل علوم پزشکی ۲۴ ساعته در این حوزه فعال بوده اند.

وی  تصریح کرد: کمترین آمار مرگ و میر بر اثر این ویروس مهلک مربوط به استان اصفهان با میانگین سنی بالای۷۰ سال بود، و از لحاظ آمار مرگ و میر ایران در رتبه ۴۷ جهان قرار دارد. 

حیدری همچنین گفت: پس از تهران استان اصفهان بعد از طی پیک بحران، از نظر دریافت کد رهگیری برای بازگشایی صنوف مختلف، بیشترین تعداد ثبت نام صنوف را داشت.

 وی با تاکید بر اینکه ۸۶ درصد پروتکل های بهداشتی در استان اصفهان در زمان شیوع بحران رعایت شد، گفت: این در حالی است که در حال حاضر مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی بی خیال شده و زیر ۲۰ درصد پروتکل ها رعایت می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه تعداد مراجعان سرپایی دارای علایم کرونا رو به افزایش است، افزود: در حالیکه در دوران پیک کرونا حدود ۲۷۰ نفر روزانه به صورت سرپایی به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه می کردند، در حال حاضر تعداد مراجعات به بیش از هزار نفر رسیده و لازم است ارگان های مختلف در امر آموزش و اطلاع رسانی به مردم در زمینه کرونا در راستای مسئولیت اجتماعی خود اقدام نمایند.

وی خواستار فراهم نمودن تجهیزات حفاظت فردی و الزام رعایت پروتکل های بهداشتی توسط پرسنل و مراجعه کنندگان در ادارات و ارگان های مختلف شد و بر ضرورت ارتقای سطح فردی در مسایل اجتماعی شد.

۴۴۰ هزار بسته معیشتی با ارزش حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در مدت ۲.۵ ماه در سطح استان تهیه شد

در ادامه ناصر چاوشی، معاون اجتماعی سپاه صاحب الزمان (عج )گفت: کرونا اتفاق نامبارکی بود که در دوماهه اسفند و فروردین ماه ۱۰۷ هزار میلیارد تومان تراکنش های مالی کشور را کاهش داد و در این زمان حدود ۵۰۰ هزارنفر متقاضی دریافت مستمری حداقل بیمه بیکاری بودند در حالیکه ۳۵۰ درصد میزان جرایم در استان اصفهان افزایش داشت.

وی  تاکید کرد در صورت شکل نگرفتن جنبش مردمی در اصفهان، آمار تلفات ناشی از فقر و گرسنگی دهها برابر بیشتر از میزان تلفات بیمارستان ها بود. چاوشی با اشاره به ایجاد بانک جامع اطلاعات افراد نیازمند استان در این بحران گفت: از حدود ۴۴۰ هزار سرپرست خانواده نیازمند، ۷۰ درصد به صورت دایمی و ۳۰ درصد بصورت مقطعی در زمان شیوع کرونا نیازمند امدادرسانی و کمک بودند که در گام نخست با مشارکت ارزشمند اعضای  اتاق بازرگانی اصفهان ۴۴۰ هزار بسته معیشتی با ارزش حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در مدت ۲.۵ ماه در سطح استان تهیه شد.

وی تصریح کرد: عملیات توزیع با حفظ شأن و کرامت افراد با در نظر گرفتن ۲ هزار و ۷۰۰ پایگاه در سطح استان انجام گرفت. وی ایجاد همت مضاعف برای کمک به کاهش آسیب های این ویروس  از جمله کاهش اختلافات خانوادگی و میزان افسردگی در این دوران را ضروری دانست.

بخش خصوصی از ظرفیت بورس کالا برای معرفی و عرضه محصولات استفاده کند

محسن شیرازی، مدیر تالار بورس اوراق بهادار اصفهان برای افزایش تعداد شرکت های بورسی اصفهان، بورس به ارایه خدمات اولیه مانند خدمات مشاوره ای و خدمات در حین پذیرش خواهد پرداخت تا پروسه زمانبر و هزینه بر ورود به این بازار تسهیل شود.

وی همچنین از آمادگی تالار بورس اوراق بهادار اصفهان در حمایت از شرکت های بخش خصوصی برای انتشار اوراق تامین مالی و برگزاری دورههای آموزشی به متقاضیان بخش خصوصی خبر داد.

 شیرازی افزود: ما آمادگی داریم به معرفی محصولات و کالاهای بخش خصوصی که قابلیت عرضه در بورس کالا دارند بپردازیم.

صنعت کارگزاری بورس پیر شده است

 محمد معتضدی، مسوول کمیته بورس و سرمایه گذاری کمیسیون در این جلسه  گفت: صنعت کارگزاری کشور به دلیل عدم اجازه در صدور مجوز از سال ۸۳ تاکنون،  بزودی پیرخواهد شد.

 وی با بیان اینکه در حال حاضر از ۱۱۰ کارگزاری موجود در کشور ۲ کارگزاری ۳۰ درصد حجم معاملات را به خود اختصاص داده اند و عملا ده کارگزاری فعال در کشور وجود دارد، خواستار ابطال مجوز دیگر کارگزاریها و یا ادغام آنها به منظور دادن مجوز جدید به کارگزاریهای با تجربه شد.

وی هشدار داد صنعت کارگزاری با تداوم وضعیت موجود تا پنج سال آینده از بین خواهد رفت.

امیررضا صفایی، مسوول کمیته مسئولیت های اجتماعی و سمن ها ذیل کمیسیون نیز از راه اندازی پویش ماسک من محافظ تو؛ ماسک تو محافظ من در راستای فرهنگسازی استفاده از تجهیزات حفاظت فردی از ویروس کرونا خبر داد.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=21988

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها