کدام کشورها، شرایط بهتری را برای استارتاپ‌ها فراهم می‌کنند؟

اگرچه امروزه توسعه استارتاپ‌ها و فعالیت‌های نوآورانه و دانش‌بنیان، تبدیل به یکی از اهداف مهم دولت‌ها در سراسر جهان شده است اما دستیابی به این هدف بدون وجود برخی امکانات و زیرساخت‌های حیاتی مانند دسترسی آسان فعالان این حوزه به منابع مالی، نیروی کار ماهر، ارتباطات گسترده اقتصاد داخلی با بازارهای جهانی، تضمین حقوق مالکیت فکری و معنوی و … بسیار دشوار و چه بسا غیر ممکن است.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد به نقل از اقتصادآنلاین؛ موفقیت یک استارتاپ در گرو مولفه­‌های بسیاری مانند هدف اولیه، سطح نوآوری، نیروی کار ماهر و مدیران کارآمد است. علاوه براین، دسترسی آسان به منابع مالی، وجود زیرساخت‌­های اقتصادی مناسب و حمایت­های دولتی در زمینه‌­هایی مانند حقوق مالکیت فکری، نقش بسزایی در ایجاد، تکامل و رشد یک استارتاپ دارند. در همین رابطه، برخی موسسات تحقیقاتی اقدام به ارزیابی و رتبه‌­بندی کشورهای مختلف از حیث برخورداری از شرایط مطلوب برای استارتاپ­‌ها در سال ۲۰۲۰ نموده‌­اند. در ادامه به معرفی پنج کشور نخست جهان در این زمینه خواهیم پرداخت:

۱- ژاپن

ژاپن در حال حاضر، میزبان بیش از ۱۰۰۰۰ استارتاپ است. از جمله مزیت‌­های اقتصاد ژاپن برای راه‌­اندازی و توسعه یک استارتاپ می­‌توان به وجود زیرساخت‌­های اقتصادی فوق پیشرفته، نیروی کار ماهر، تعداد بسیار زیاد متخصصان حوزه فناوری، درصد بسیار بالای جمعیت تحصیلکرده و همچنین جریان فعال و منسجم ایده‌­پردازی و نوآوری در این کشور اشاره نمود. ژاپن با اتکا به چنین ویژگی­هایی توانسته است طی چند دهه اخیر تبدیل به یکی از اقتصادهای پیشگام، به ویژه در حوزه‌­هایی مانند صنایع الکترونیک و خودروسازی شود. از جمله استارتاپ­‌های مشهور این کشور می­توان Mercari، SmartNews و Hachi Tama را نام برد. 

۲- آلمان

آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد اروپا، به واسطه ارائه امکانات فوق­‌العاده، هر سال شاهد ظهور تعداد زیادی از شرکت­های استارتاپی در اقتصاد خود است. ارائه تسهیلات مالی جذاب از سوی دولت، تسلط اکثریت جمعیت این کشور به زبان انگلیسی و همچنین ارزشمند بودن فعالیت­های نوآورانه در فرهنگ آلمانی­ها از جمله جذابیت­های اقتصاد آلمان برای فعالان حوزه‌­های نوآوری و دانش­بنیان است. به موارد فوق باید وجود نیروی کار ماهر و تحصیلکرده، ارتباطات گسترده با اقتصاد جهانی و زیرساخت­های اقتصادی پیشرفته را نیز اضافه نمود.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=22808

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها