کرونا و گردشگری؛ اعطای وام در شرایط کنونی کمک به گردشگری نیست

رییس اتحادیه هتلداران استان اصفهان گفت: اعطای وام از سوی دولت کمک به بخش گردشگری نیست، زیرا هتلداران و خانه های سنتی این استان در شرایط کنونی توان بازپرداخت وام را ندارند.

کریم بیگی درخصوص وضعیت آسیب رسانی به این بخش با شیوع ویروس کرونا درگفت و گو با پایگاه خبری شاخص اقتصاد افزود: شرایط موجود، هتل ها را با رکود شدیدی مواجه ساخته که دست اندرکاران در این خصوص به جای تسکین موقت درد، باید اساسی و ریشه ای چاره اندیشی کنند، شاید صنعت گردشگری آسیب کمتری ببیند.

وی در ادامه گفت: در شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا امیدی به خروج از رکود هتل ها و بهبود شرایط گردشگری نیست مگر اینکه این ویروس مهار شود،سپس آسیب های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی بررسی و پردازش شود.

بیگی تاکید کرد: به طور متوسط ۴۰ تا ۵۰ نفر در هریک از ۱۳۰ هتل، هتل آپارتمان و خانه سنتی در استان اصفهان اشتغال دارند که امنیت شغلی آنها تهدید شده است.

وی گفت: این بخش از گردشگری به ضرردهی افتاده و امید است که هتل ها و هتل آپارتمان ها در شرایط کنونی علاوه بر رعایت مسایل بهداشتی، بازسازی محیط را تا شرایط عادی شدن انجام دهند.

رییس اتحادیه هتلداران استان اصفهان در ادامه گفت: بسیاری از هتل و هتل آپارتمان ها و خانه های سنتی اجاره ای هستند که رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا توان پرداخت اجاره را از مستاجران گرفته است.

وی در ادامه گفت: در حال رایزنی با مالکان این مکانها هستیم تا بخشی از اجاره را ببخشند یا حتی تخفیف و یا فرصتی به مستاجران برای پرداخت اجاره بدهند، زیرا پرداخت حقوق کارکنان آنها نیز مشکلات را مضاعف کرده است.

بیگی همچنین گفت: یکی از راههای خروج از بحران موجود برای هتلداران اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از بانک برای ادای قرض این بخش از صنعت گردشگری است.

در همین حال برخی صاحبنظران اقتصادی در همین زمینه عنوان می کنند که نرخ ۱۲ درصدی تسهیلات اعطایی هم برای فعالان این عرصه بسیار بالاست و امکان بازپرداخت را برای آنها دشوار می‌کند.

رییس اتحادیه هتلداران استان اصفهان در ادامه از برگزاری جلسه های اتاق بازرگانی و رایزنی در خصوص رفع مشکل بخش گردشگری و نیز برندسازی اصفهان بعنوان گردشگری داخلی بدلیل محدودیت در جذب گردشگر خارجی قدردانی کرد.

ظرفیت تخت های موجود در ۱۳۰ هتل، هتل آپارتمان و خانه های سنتی استان اصفهان هم اینک ۱۰ هزار و ۲۰۰ تخت می باشد که در شرایط موجود خالی مانده است، اما برآوردها نشان می دهد در پساکرونا سیل انبوه حضور گردشگران داخلی و حتی خارجی، نیازمند ارائه خدمات از سوی این بخش است، اما شرایط موجود بسیاری از ظرفیت ها و نیروی شاغل در بخش گردشگری را از دست داده و جوابگوی نیاز انبوده گردشگران نخواهد بود که نیازمند برنامه ریزی اصولی در این زمینه هستیم.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=20947

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها