دانشیار دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: هوش مصنوعی در ۱۵ سال آینده بیش از ۵۰ درصد از مشاغل را متحول و وابسته به خود می کند. به عبارتی مشاغل زیادی از نیروی انسانی به هوش مصنوعی واگذار می شود.
به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد، محمدحسین منشئی در دوره آموزشی هوش مصنوعی در چالش های جهانی از منظر کسب و کار که به صورت وبینار به همت مرکز متسا اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، به بیان تعاریف هوش مصنوعی در کسب و کار پرداخت و در ادامه کاربرد آن را نقطه قوتی برای تمایز بین کسب و کارها دانست.
وی تصریح کرد: کاربرد هوش مصنوعی در خوشه های مختلف اقتصادی موجب صرفه جویی مالی شده که در این رابطه به صرفه جویی ۲ تا ۳ بیلیون دلاری در صنعت هوایی، ۵ تا ۷ بیلیون دلار در صنعت نفت و گاز، ۴ تا ۵ بیلیون دلار در کسب و کارهای سلامت محور و یک تا ۲ بیلیون دلاری در حمل و نقل دنیا منجر خواهد شد.
منشئی گفت: امروزه کسب و کارهای زیادی در بستر اینترنت همچون یوتیوب، اینستاگرام، وردپرس با کمک هوش مصنوعی داده های ارشمندی را استخراج می کنند، داده هایی که به کمک کسب و کارها آمده و ثروت چشمگیری را خلق نموده اند، به گونه ای که این موفقیت از ابعاد زیادی قابل بررسی است.
وی با توجه به شرایط کنونی در دنیا بیان داشت: دانش هوش مصنوعی آینده کسب و کارها را متحول خواهد کرد، به گونه ای که موفقیت در آینده نصیب مدیرانی می شود که ابزارهای هوش مصنوعی را بیش از سایرین به کار گرفته باشند.
سید جلال ذهبی استادیار دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این دوره آموزشی که افزود: در دنیای امروز با کمک هوش مصنوعی رفتار مصرف کنندگان مورد ارزیابی قرار می گیرد. به عبارتی هوش مصنوعی نقشه راه مستدلی از استراتژی های مورد نیاز تصمیم گیری تبیین خواهد کرد.
وی تصریح کرد: چت بات ها قابلیت های نوظهوری هستند که روز به قوی تر از گذشته به کمک کسب و کارها می آیند. به گونه ای که امروزه برخی از کسب و کارها در حوزه گردشگری با طراحی چت بابت در وب سایت خود کاربران را بدون بهره مندی از نیروی انسانی به صورت هوشمند و۲۴ ساعته راهنمایی می کنند.