۷۰ درصد اقتصاد کشور پرتغال بر پایه خدمات است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور پرتغال با بیان این که بیش از ۷۰ درصد اقتصاد کشور پرتغال بر پایه خدمات است، گفت: این کشور همواره پذیرای کالاهای صادراتی خشکبار، زعفران و نفت از ایران بوده، هرچند تحریم ها در سالیان اخیر صدماتی به بخش تجاری بین دو کشور وارد کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شاخص اقتصاد، مرتضی دامن پاک جامی، در دوره آموزش مجازی دیپلماسی تجاری با نگاهی به همکاری های اقتصادی و تجاری ایران و پرتغال و با تاکید بر ظرفیت های استان اصفهان افزود: روابط سیاسی با پرتغال ثبات قابل قبولی دارد و این مزیت زمینه ساز گسترش روابط تجاری بین این کشورهاست.

وی در ادامه گفت: در کشور پرتغال امکان ثبت شرکت و گشایش اعتبار اسنادی وجود دارد و می توان با تکیه بر ظرفیت های اقتصادی، روابط تجاری دو کشور را گسترش داد.

دامن پاک جامی تاکید کرد: اتاق بازرگانی اصفهان یکی از پیشرویان توسعه روابط با کشور پرتغال است که در این رابطه به تازگی جلساتی را هیات رئیسه اتاق اصفهان، اتاق بازرگانی پورتو، اتاق بازرگانی ایران و سفارت ایران در پرتغال برگزار کرده است که می تواند آغازگر روابط گسترده تجار دو کشور باشد.

عباس مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اصفهان در زمینه انتقال فناوری، بازاریابی بین الملل، انرژی، سرمایه گذاری، سرمایه پذیری، کشاورزی، مهاجرت نیروی کار تخصصی، پتانسیل های زیادی دارد که در صورت برنامه ریزی و صرف انرژی می تواند منجر به توسعه روابط تجاری شود.

فرشته امینی، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان نیز گفت: اتاق اصفهان از سال ۱۳۹۸ به عنوان اتاق معین کشور پرتغال جهت بررسی راه های توسعه روابط تجاری  تعیین شده است و از طرفی کتابی با عنوان پرتغال، سرزمین فرصت ها توسط اتاق اصفهان به چاپ رسیده است.

وی ابراز امیدواری کرد: این وبینار آموزشی منجر به توانمندسازی تجار اصفهانی برای تجارت با پرتغال شود.

نادر حقیقی، فعال اقتصادی بازار پرتغال نیز گفت: کشور پرتغال از طریق اقیانوس اطلس به قاره آمریکا و آفریقا دسترسی خوبی دارد و به نظر می رسد که این پتانسیل بیش از پیش مورد توجه دولت پرتغال قرار گیرد، زیرا تنها مرز زمینی این کشور، اسپانیاست و این کشور نیز همواره چالش های سیاسی مهمی از جمله همراهی نکردن در احداث مسیر ریلی با پرتغال داشته است.

وی اضافه کرد: پرتغال مهد ساخت داروهای شیمیایی ارزشمند است و همواره یکی از مهم ترین صادرکنندگان این دسته از محصولات به شمار می رفته، اما کشور پرتغال را از واردات دارو محروم نکرده و بخشی از واردات پرتغال به داروهای شیمیایی اختصاص پیدا کرده است.

وی همچنین به ارزشمند بودن تکنولوژی پرتغالی ها در زمینه انرژی پاک اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره در بهره مندی از تکنولوژی های مرتبط با انرژی های پاک اهتمام جدی داشته است.

کوهستانی، مدیر گمرک اصفهان نیز، کشور پرتغال را بازار هدف مطلوبی برای کالاهای سنگ و گچ معرفی کرد.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/parsinews/?p=23452

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • تازه ترین ها

پربحث ترین ها